Yo!Yogi

PrintCreativiteit, scherpe waarneming, reflectief vermogen en kritische vaardigheden zijn belangrijke vaardigheden wanneer het gaat om professionalisering en leiderschap. Hoe deze te ontwikkelen?

Onze aanpak is ‘out-of-the-box’. Onze overtuiging is dat de genoemde vaardigheden verder tot ontwikkeling komen door te onderzoeken, te beleven en te ervaren op verschillende uiteenlopende manieren. Een mens is lichaam én geest. Met lichaam en geest leren waarnemen hoe het werkt. Inzicht door bewegen, bewegen door inzicht. Om vanuit inzicht professionalisering en leiderschap verder te ontwikkelen.

Zo vergroot yogabeoefening het vermogen tot waarnemen en bevordert creativiteit.  In samenwerking met Magda Samson Yoga en Dans is een ruim aanbod aan workshops voor professionals en/of leidinggevenden ontwikkeld. De workshops worden zowel op basis van open inschrijving als in-company aangeboden.

De basis wordt gevormd door een serie van vijf workshops rondom  thema’s zoals ‘Werken vanuit de Basis’, “Loslaten en Overgave’, ‘Kracht en Wilskracht’ en ‘Ruimte’. In deze workshops wordt het zelfbewustzijn vergroot door te doen, te ervaren en te reflecteren op deze thema’s. In de workshop ‘Suryanamaskar’ worden door de Zonnegroet op verschillende manieren te verdiepen persoonlijke drijfveren nader onderzocht. En hoe is dit van invloed je dagelijks handelen en het handelen als professional? In een andere workshop wordt onderzocht welke aspecten een rol spelen bij het thema Balans en hoe deze elkaar beïnvloeden.

Uiteraard bieden wij ook workshops op maat aan. Denk aan een thema als professionele ruimte en samenwerking voor uw team van professionals.

Meer weten? Neem contact met ons op of klik hier en mail naar yoyogi@arvalanth.nl.